apanemo kourouta sights

Ζήσε το απόλυτο «beach life» στις παραλίες της Κουρούτας

Η Κουρούτα είναι μια όμορφη αμμώδης παραλία που βρίσκεται ανάμεσα στο Αρκούδι και το Κατάκολο. Έχει βραβευτεί με την περίφημη Γαλάζια Σημαία κάθε χρόνο για τα εξαιρετικά καθαρά νερά του. Η Κουρούτα είναι ένας δημοφιλής προορισμός, που προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από ξενοδοχεία, ξενώνες και κάμπινγκ για να εξασφαλίσει ξεκούραστες και ευχάριστες διακοπές. Κατά μήκος της παραλίας, θα βρείτε πολλά εστιατόρια, ταβέρνες, καφέ, μπαρ και κλαμπ για να ικανοποιήσετε τις γαστρονομικές και ψυχαγωγικές σας επιθυμίες. Αν είστε λάτρης του σερφ και των θαλάσσιων σπορ, αυτή η παραλία είναι ιδανική για εσάς.

Η παραλία βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, μόλις 2 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Αμαλιάδας, η οποία προσφέρει επίσης εξαιρετικές επιλογές διαμονής. Σε κοντινή απόσταση, θα ανακαλύψετε το Παλούκι, έναν γοητευτικό οικισμό με γραφική αποβάθρα, ψαρόβαρκες και υπέροχες ψαροταβέρνες!

Αν διαπιστώσετε ότι η παραλία Κουρούτα και η κοντινή παραλία Παλούκι δεν είναι αρκετές, υπάρχουν και άλλες φανταστικές επιλογές για εξερεύνηση:

  • Η παραλία Μαραθιά εκτείνεται απρόσκοπτα από την παραλία της Κουρούτας, προσφέροντας ένα μαγευτικό παραθαλάσσιο δάσος στολισμένο με πεύκα.
  • Η παραλία Ροβιάτα και η παραλία Σαβάλια βρίσκονται επίσης σε κοντινή απόσταση από την Κουρούτα.
  • Η παραλία Θίνες, που βρίσκεται περίπου 4 χιλιόμετρα μακριά κοντά στην πόλη του Βαρθολομιού, είναι μια μεγάλη αμμώδης παραλία και ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της περιοχής.
  • Στα βόρεια της Κουρούτας, θα βρείτε το χωριό Αρκούδι, με μια όμορφη αμμώδη παραλία. Στα νότια, μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε τις παραλίες του Κατακόλου.
/*css*/ /*end*/